Επιμήκης και κομψή, με λεπτό σωλήνα. Παρουσιάζει ένα σκούρο ροζ-ματζέντα χρώμα, έντονη γεύση, εξαιρετική μυρωδιά, με διάφορες διεισδύσεις λιπαρών ουσιών, απαλή και λαμπερή.
Οι ζαμπόν μας χαρακτηρίζονται από τη γλυκύτητά τους (πολύ λίγο αλμυρά), γι' αυτό έχουν μια λεπτή γεύση και με ωρίμανση τριών εποχών.
Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ξεκούραση σε αποθήκη.
Μέσο βάρος: 8-8,5 Kg
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Αν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ξεκούραση σε αποθήκη.
Μέσο βάρος: 8-8,5 Kg
Κέντρο από αποκομμένο μπούτι μίας επιμήκους και κομψής μορφής, από λεπτό καλάμι. Παρουσιάζει ένα σκούρο ροζ-ματζέντα χρώμα, έντονη γεύση, εξαιρετική μυρωδιά, με διάφορες εισβολές λιπαρών μαρμάρων, απαλό και λαμπερό. Οι παλέτες μας χαρακτηρίζονται από την γλυκύτητά τους (πολύ λίγο αλμυρές), γι' αυτό έχουν μια λεπτή γεύση και ωρίμανση μεταξύ 28 και 36 μηνών.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ανάπαυση σε κελάρι.
Συστατικά: Ιβηρικό μπούτι από βελανίδια, Αλάτι
Βάρος: 1,400 Kg
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ανάπαυση σε κελάρι.
Βάρος: 1,400 Kg
Συστατικά: Ιβηρικό μπούτι από βελανίδια, Αλάτι
Επιμήκης και κομψή, με λεπτό καλάμι. Παρουσιάζει ένα σκούρο ροζ-ματζέντα χρώμα, έντονη γεύση, εξαιρετική μυρωδιά, με διάφορες εισβολές λιπαρών, απαλών και λαμπερών.
Οι ζαμπόν μας χαρακτηρίζονται από την γλυκύτητά τους (πολύ λίγο αλμυρά), γι' αυτό έχουν μια λεπτή γεύση και ωρίμανση μεταξύ 28 και 36 μηνών.
Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε κελάρι, κοπή με μαχαίρι και συσκευασία.
Συστατικά: Ζαμπόν Gourmet Χρυσό και αλάτι.
Καθαρό Βάρος: 100 γρ.
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε κελάρι.
Συστατικά: Ζαμπόν Gourmet Χρυσό και αλάτι.
Καθαρό Βάρος: 100 γρ.
Κέντρο από αποσπασμένο ζαμπόν από ένα κομμάτι γυαλισμένο μπροστά και από το μπέικον, με το δέρμα του κόνδυλου για καλύτερη στήριξη και συσκευασμένο κενό. Τοποθετημένο σε δίχτυ. Παρουσιάζει ένα σκούρο ροζ-ματζέντα χρώμα, έντονη γεύση, εξαιρετική οσμή, με διάφορες διεισδύσεις λιπαρών μαρμάρων, απαλό και λαμπερό. Τα ζαμπόν μας χαρακτηρίζονται από την γλυκιά γεύση τους (πολύ λίγο αλμυρά), γι' αυτό έχουν μια λεπτή γεύση και με ωρίμανση μεταξύ 28 και 36 μηνών.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση στην αποθήκη και αποσύνθεση.
Βάρος: 1,600 Kg
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση στην αποθήκη και αποσύνθεση
Βάρος: 1,600 Kg
Επιμήκης και στιλιζαρισμένο κομμάτι, φτιαγμένο από λεπτό καλάμι. Έχει σκούρο ροζ-ματζέντα χρώμα, έντονη γεύση, εξαιρετικό άρωμα, με διάφορες ραβδώσεις μαρμαρωμένου λίπους, λείο και γυαλιστερό.